Winkelinrichting

Winkelinrichting

U wenst een nieuw winkelpand in te richten of een bestaand pand te renoveren. Ons team staat ter uwer beschikking om u professionele oplossingen aan te bieden. De analyse van uw vraag, de verwezenlijking van een implementatie project, de bouw en het plaatsen van indelingsmeubilair in uw winkel is de basis van ons beroep. Onze vele realisaties getuigen van ons professionalisme. Vraag het bezoek van één van onze vertegenwoordigers of breng een bezoek aan onze toonzaal.

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Onze vaardigheden en ons modern -en geïnformatiseerde machinepark laat ons toe om vele vragen van klassiek- of designmeubilair te kunnen beantwoorden. Voornamelijk voor uitrusting en inrichting van kantoren. In dit geval stellen wij u 2 verschillende oplossingen: volgens een plan van uw architect of een studie van uw aanvraag door ons team.

Interieurinrichting

Interieurinrichting

De productie van Interieur meubilair specifiek aangepast aan de noden van de particulieren maakt ook deel uit van onze mogelijkheden. In dit geval stellen wij u 2 verschillende oplossingen: volgens een plan van uw architect of een studie van uw aanvraag door ons team.

Eigen atelier

Wij proberen altijd, aan uw vragen, nieuwe en creative oplossingen te bieden.

Alles begint bij het luisteren van uw behoeften.

Niemand weet beter, dan de winkelier zelf wie zijn klanten zijn en wat deze verwachten. U bent hierdoor onze belangrijkste partner voor onze analyse. U weet intuïtief dat u uw commerciële pand moet verfrissen of veranderen maar u weet niet hoe.

Op dat moment grijpen wij in.

Wij gaan uw wensen vertalen, eerst en vooral, in een project met behulp van plattegronden in 3 dimensies. Deze fase gebeurt altijd in nauwe samenwerking met u.
Vanaf het moment dat we een resultaat bereikt hebben die u kan bekoren en dat u overtuigd bent, stapt het project verder over naar ons professioneel team. Dit altijd met oog op de deadline. Het werken met een deadline is dagelijkse kost voor Interstock.

De uiteindelijke productie moet overeenkomen met uw verwachtingen. Dit is de reden waarom een goede communicatie uiterst belangrijk is voor ons.

Indien u vandaag dergelijke plannen hebt, zouden wij graag deelnemen aan deze belangrijke en spannende projecten.

Aanbiedingen

Nieuws

ONTDEK ONZE PROMOTIES

Uitverkoop wegens verbouwing.

Bekijk al onze koopjes.

Contactgegevens

Onze catalogi

catalogus1.png ALGEMENE CATALOGUS

ALGEMENE CATALOGUS


catalogus1.png WINKELREKKEN

WINKELREKKEN


catalogus1.png STOCK REKKEN

STOCK REKKEN


catalogus1.png ARCHIEF REKKEN

ARCHIEF REKKEN


© 2017 | CMS by My-Websitebuilder.com   •   SEO & SEA by Opti-Seo.com   •   Sitemap | Design By