Bedrijf

De n.v. Interstock werd opgericht in 1977 door de Heer Jean-Paul Pannekoek, en was gevestigd in het centrum van Ronse. De activiteit bestond voornamelijk uit de verkoop, levering en plaatsing van metalen rekken.

In het begin van de tachtiger jaren onderging het bedrijf een ware metamorfose.
Door de vraag, heeft het bedrijf zich uitgerust voor het vervaardigen van houten meubilair op maat.

In 1982 verhuisde het bedrijf wegens voortdurende expansie naar de industriezone « Klein Frankrijk », Ninoofsesteenweg 607 te 9600 Ronse, waar er een bedrijfsgebouw van 840 m² werd gebouwd. Dit bestond uit een toonzaal, burelen, productie- en stockageruimtes en werd uitgerust met meer gespecialiseerde houtbewerkingsmachines.

Meer en meer is de inrichting van voeding-, fruit & groenten-, drankencentrale-, geschenkartikelen-, electro-, DHZ-, tuin & dieren hobbyzaken, enz… aan de orde.
Door een gebrek aan stockageplaats, en een voortdurende innovatie en inpikken op nieuwe technieken en trends, werd er besloten in 1990 het bedrijfsgebouw uit te breiden met 700m².

Vanaf de jaren negentig kwam de tweede generatie elk op zijn beurt in het bedrijf.
De eigen productie kende een forse groei. De inrichting van dagblad-, confectie-, parfumerie-, kapsalon-, optiek-, en meer gespecialiseerde zaken vormden het handelsfonds.
Door de integratie van geavanceerde en computergestuurde machines werd er nogmaals (2002) uitgebreid met 300m².

Het huidige personeelsbestand inclusief directie bedraagt 12 medewerkers en stelt de firma Interstock in staat de klant een relatief korte en flexibele leveringstermijn aan te bieden. Niet alleen winkels en groothandel sector maar ook de particuliere klant kan zijn gading vinden in het aanbod van inrichting of meubelen, ontworpen en vervaardigd door Interstock.

Services

Winkelinrichting

U wenst een nieuw winkelpand in te richten of een bestaand pand te renoveren. Ons team staat ter uwer beschikking om u professionele oplossing...

Meer info...

Kantoor en interieurinrichting

Onze vaardigheden en ons modern -en geïnformatiseerde machinepark laat ons toe om vele vragen van klassiek- of designmeubilair te kunnen ...

Meer info...

Onze aanpak

Wij proberen altijd, aan uw vragen, nieuwe en creative oplossingen te bieden. Alles begint bij het luisteren van uw behoeften. Nieman...

Meer info...